Monday, 26 March 2012

muka surat saya

HaLLo..!!

baru-baru ni saya telah menlancarkan 'page' saya sendiri..tapi masih belum banyak lagi produk yang dimasukkan...sama je dengan yang kat sini heheh..InsyaAllah saya akan berusaha untuk menambah lebih banyak produk lagi (**tapi malam-malam ngantuk lah argghhh).. yelah,lupakan kisah diwaktu malam tu.caiyok2!


jom tengok page saya ni...jangan lupa tekan butang 'Like' yer.. : )

                                         http://www.facebook.com/yadyads

beg lagi

  beg kedua yang dah disiapkan..tempahan 'kawan perempuan' kepada adik lelaki saya (kawan saya di facebook jugak) huhuhu..harap-harap die suka la..beg ni paling lama rasanye nak disiapkan sebab malam-malam xboleh nak mengait..almaklumlah benang kaler hitam..tak nampak nak mengaitnyer hehe..apepun,sangat lega bile dah siap..dah dihantar pun kepada tuannya..

                                                               Saiz : 24cm X 24cm



1st time buat beg kecik macam ni..comel la pulak hehe..tempahan & request colour dari kawan sepejabat yang duk kat cawangan..harap-harap suka ye Kak Ton!!...
                                                              
                                                                  Saiz: 12cm X 15cm

Thursday, 1 March 2012

ni die..


taraaaaa..ni la die beg yang telah berjaya disiapkan...kalau ade yg berminat silalah order yer..just tinggal komen kt sini untuk order..

                                                            saiz: 24cm x 24cm
                                                             harga : RM 25
                                                      boleh request kaler ape nak...