Sunday, 15 January 2012

mini pouch


Comeyyy tak????comeyyy tak???? hehhe...ni la mini crochet pouch yg baru saja berjaya saya siapkan..memang agak mencabar untuk menyiapkan mini pouch ni memandangkan saya adalah newbie dalam bidang crochet-mengcrochet ni..alhamdulillah,berjaya jugak....happy viewing!!


                                                      kalau berminat boleh la order yer..

                                                           Harga : (exclude postage)
                                                                 1 pcs ~ RM 10
                                                                 2 pcs ~ RM 18
                                                             > 5 pcs ~ RM 8/pcs

                                                          **kaler boleh request...

Thursday, 12 January 2012

Saturday, 7 January 2012

balik kampung

hari ni saya dan suami akan pulang ke kampung suami di Gemas...tak sabar rasanye hati..saat bertemu dengan putera kesayangan kami a.k.a Iyad a.k.a yadyad amat saya nantikan sejak beberapa hari yang lalu..harap2 lepas ni kami tidak akan terpaksa berpisah lagi...huhu..nak tau kenapa yadyad kena hantar ke kampung?? sebab die menangis-nangis dari pagi sampai ke petang tak nak duduk kat taska...sampai cikgunye pun dah naik pening..cikgunya kata mungkin iyad belum sihat sangat lagi kot sebab masih ada kesan2 dari demam campak hari tu..nanti saya akan ceritakan pasal iyad demam tu dilain n3 yer,...

jom.....!!!

Friday, 6 January 2012

hairband a.k.a Cekak

cekak adalah benda yang saya wajib pakai di rambut selain headband..kalau tak,terasa macam Kak Pun*****k menggerbang-gerbang rambutnya huhuhu..

cekak + ribbon roses





cekak + crochet flower
                                                       harga (tidak termasuk pos):
                                                              1pcs = RM 5
                                                             3pcs = RM 12

warna cekak yang ade: hijau,biru,putih,merah,coklat,ungu...
bunga : boleh pilih2 warna..

Ribbon Brooch

Ribbon brooch ini adalah hasil kerastangan saya yang pertama...Warna riben yang berwarna-warni ini membuatkan hati saya sama ceria... :P  Inginkan hari anda turut ceria??tempahlah sekarang!! heheh...bagus x promo??


       
                                                          Harga : (tidak termasuk pos)
                                                            1-20 pcs~ RM 1.50/pcs
                                                            21-50 pcs~RM 1.30/pcs
                                                            >50pcs~Rm 1.10/pcs
                                                                 
                                                               **boleh buat pilihan warna

~2012~

Salam perkenalan di tahun baru 2012... : )


Sejak beberapa bulan yang lalu saya mula berjinak-jinak dengan online biznez dan juga  'kraft' a.k.a Craft a.k.a kerastangan yang kini telah menjadi hobi saya..hehehe..Sempena tahun baru ni saya berazam dan berharap agar dapat mengekalkan hobi ni sampai ke hujung tahun 2012...chaiyok2..!!

Doakan saya ye kawan-kawan... & kalau berminat tu boleh la order hehhe...